Kantpress & laserskärning

Smarta, användarvänliga och
starka maskiner för alla behov

Oavsett om det gäller enkla eller komplexa detaljer – våra plåtbockningsmaskiner garanterar hög kvalitet på våra arbeten.
Vi bearbetar arbetsstycken av de mest skilda tjocklekar och kvaliteter. Detta leder till att vi kan utföra dina uppdrag snabbare och flexiblare. Vi laserskär effektivt material med hjälp av fiberlaser. Vi kan skära format upp till 3000 x 1500 mm och 20 mm tjocklek. Med laserskärning skapar vi en flexibilitet och styrka som är av yttersta vikt och hjälper oss möta våra befintliga och nya kunders högt ställda krav.

Väldimensionerad maskinpark för de flesta uppdrag

Vi håller en hög kunskapsnivå bland våra medarbetare och tillsammans med en komplett, modern och väldimensionerad maskinpark innebär att vi kantpressar och laserskär produkter på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt.

Kostnadseffektiv laserskärning i metall

När det kommer till att skära i stål eller rostfritt så är laserskärning en snabb och kostnadseffektiv metod. Om jobbet kräver en högre kvalitét på snittet så är laseskärning överlägsen mot ex. gas/plasma. Dessutom med en hög precision och snabb skärning!

Frågor, funderingar, offert?

Är det något du undrar över? Vill veta mer om eller helt enkelt ha en offert på någon av de tjänster vi utför.
Ta kontakt med oss redan idag så återkommer vi till dig så snart vi  bara kan!
Kontakta oss