Legoarbeten

Legoarbeten i plåt och rör

Effektiv plåtbearbetning

VI utför legoarbeten främst till företag, våra största uppdragsgivare just nu är Jama och Fumex. Vår mekaniska verkstad är utrustad med allt som behövs för en effektiv plåtbearbetning. Med lång erfarenhet och hög kunskap konstruerar och utvecklar vi produkter och detaljer som passar för just ert ändamål.

Plåt är ett starkt material som är lätt att forma och böja och det är därför det är ett populärt material för legoarbeten. Plåt kan också målas eller förseglas med färg för att förbättra utseendet och hålla det tåligt. Det finns många olika typer av plåt som kan användas för legoarbeten inklusive stål, aluminium, koppar och rostfri stål.

Legoarbeten

Legoarbeten i stål, aluminium, rostfritt och koppar innefattar en rad olika typer av konstruktions- och utformningsarbeten. Det kan innehålla allt från att skapa ramar, stöd och stommar till att bygga fasader, tak och andra strukturer.

Det kan också omfatta skärning, bockning, borrning, svetsning, sammansättning och montering av olika metaller. Det kan även inkludera användning av olika typer av färger och ytbehandlingar för att skydda det slutliga resultatet.

Frågor, funderingar, offert?

Är det något du undrar över? Vill veta mer om eller helt enkelt ha en offert på någon av de tjänster vi utför.
Ta kontakt med oss redan idag så återkommer vi till dig så snart vi  bara kan!
Kontakta oss